HOSTEL M BEOGRAD


GAVRILA PRINCIPA 75
SRBIJA

Pozovite nas na +381 66 011 011Kontaktirajte nas koristeći Viber na +381 66 011 011Kontaktirajte nas koristeći WhatsApp na +381 66 011 011

TELEFON M.: 066 011 011
TELEFON F.: 011 6644 930
E-MAIL: office@hostelm.net

Lokacija hostela u Beogradu

Desktop | Mobilni This page in English

 

 

Pronađite Hostel u Beogradu koristeći Google i HereWeGo Mape

 

 

Pronađite Hostel u Beogradu koristeći Google Mapehosteli u beogradu Pronađite Hostel u Beogradu koristeći HereWeGo Mape

 

 

» Pratite crvene strelice do hostela u Beogradu

 

 

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Hostel M
Gavrila Principa 75
Beograd - Srbija

________________

 


Lokacija u centru Beograda sigurno će Vam omogućiti prijatan boravak u saznanju da su sva važna mesta uvek blizu vas. Renoviran i skriven od glavne ulice, Hostel M omogućiće vam mirnu i udobnu atmosferu i sve to u samom centru Beograda.


Fantastične saobraćajne veze omogućavaju da vam sve atraktivne lokacije u Beogradu budu lako i brzo dostupne. Odlična lokacija Hostela M nudi savršen smeštaj u koju god svrhu da posećujete glavni grad Srbije. S jedne strane, Skupština Srbije, Trg Republike, najveća promenada u Beogradu - Knez Mihailova ulica, park Kalemegdan, a sa druge strane, Ušće dveju reka, Save i Dunava. Ukratko, Hostel M jednostavno je okružen najinteresantnijim mestima.

 

 


 

IZABERITE VRSTU PREVOZA KOJIM ŽELITE PUTOVATI


Beogradska Autobuska Stanica - Red Vožnje. . .Železnice Srbije - Red Vožnje. . .Aerodrom Nikola Tesla - Red Letenja

 


 

 

» Kako doći od Autobuske stanice Beograd pa do Hostela M u Beogradu ?


Hostel M nalazi se u blizini glavne autobuske stanice odakle Vam je potrebno oko 5-10 minuta hoda do samog hostela. Na mapi ispod možete pogledati dva načina na koje biste što lakše došli do hostela.


» Prvi način bi bio da pređete Karađorđevu ulicu a zatim kroz park uđete u ulicu Gavrila Principa a zatim krenete na desno sve do broja 75 koji se nalazi na levoj strani ulice.


» Drugi način podrazumeva da Karađorđevom ulicom idete sve do ulice Mihaila Bogićevića, koja će Vas odvesti do ulice Gavrila Principa gde je potrebno da pređete preko pomenute ulice kako biste došli do beogradskog Hostela M.

 

 

Mapa Autobuske stanice Beograd i hostela u Beogradu

 

 


 

 

» Kako doći od Železničke stanice Centar pa do Hostela M u Beogradu ?


Hostel M nalazi se na oko 10 minuta vožnje autobusom broj 36 (Smer B) od Železničke stanice Centar. Koristeći pomenuti prevoz neophodno je da siđete na stanici „Savski Trg“ koja se nalazi na oko 5 minuta hoda do Hostela M. Za precizniju lokaciju možete pogledati slajdove koji se menjaju pri vrhu ove strane a koji će Vam pomoći da što lakše stignete od stanice „Savski Trg“ pa do beogradskog Hostela M.


Napomena: Kako biste koristili gradski prevoz u Beogradu potrebno je da prethodno kupite Bus Plus nepersonalizovanu kartu, ili Bus Plus dnevnu kartu, ili kartu za jednu vožnju koja se kupuje u autobusu od samog vozača.

 

 

Mapa Železničke stanice Centar i hostela u BeograduAutobus br. 36 - Mapa prevoza od Železničke stanice Centar pa do hostela u Beogradu

 

 


 

 

» Kako doći od Aerodroma Nikola Tesla pa do Hostela M u Beogradu ?


Ako dolazite iz pravca aerodroma, jednostavno pronađite bilo koji prevoz koji se kreće u pravcu glavne železničke i autobuske stanice što podrazumeva korišćenje autobuske ili taksi usluge.


» Autobuska linija A1 prevozi do glavne železničke i autobuske stanice odakle vam je potrebno oko 5 minuta hoda do Hostela M.


» Autobus broj 72 prevozi do autobuskog terminala Zeleni Venac odakle vam je potrebno oko 15 minuta hoda do Hostela M.

 


Mapa Aerodroma "Nikola Tesla" i hostela u Beogradu

 

 


 

 


scroll back to top

Jedini hostel u Beogradu sa tradicijom dugom 100 godina

Pronađite Hostel M

Pogledajte lokaciju Hostela M na Google Mapama

Zahtev za Rezervaciju

Rezervišite svoje mesto u Hostelu M u Beogradu

   
  13.07.2024 Wetter Ostsee

Red Vožnje - Putnički Saobraćaj

Autobuska Stanica BeogradŽeleznička Stanica Beograd CentarAerodrom Nikola Tesla

 

Telefon

+381 66 011 011

Viber

+381 66 011 011

WhatsApp

+381 66 011 011

Kursna lista | Hostel M u Beogradu

Posetite Hostel M

među hostelima u Beogradu na

Belgrade Hostels on hostelz.com